Feb 29, 2012

Cedry2k - Clipa schimbarii (album - in curand)

Dupa vreo 12 ani de activitate in hip hopul romanesc, Cedrea anunta ultimul album solo din cariera, al 4-lea, si anume "Clipa schimbarii", iar lansarea va fi pe 18 martie, la Silver Church. Asta nu inseamna ca n-o sa mai apara pe alte albume ca invitat, probabil Haarp Cord, eventual vreun single... zic eu. Cu ocazia asta a dat spre ascultare o piesa-promo de pe albumul cu acelasi nume.
Personal piesa asta mi se pare slaba, n-am chef sa argumentez. Sper sa am parte de o surpriza si sa-l aud pe album pe Cedry2k de pe Alchimia veninului. Macar o piesa. Cateodata am impresia ca am ramas blocat in timp, nostalgic, trag cu dintii de vremea cand hip hopul, desi spunea aceleasi lucruri ca si astazi, era bine definit, avea clasa si eleganta, fiecare avea stilul lui si se punea mai mult suflet pe beaturi decat nevoie de bani. Acum pare un amalgam de oameni simpli obositi de realitate si necajiti pe lume, care isi dau ultima suflare pe ultimul album. Pana la urma, "poetul nu poate fi inteles", arta n-a fost apreciata la vremea ei si-o dam in abstract, de-aia toti isi baga pula si se lasa sau se apuca de alte alea. Poate ar trebui sa ma adaptez la zilele noastre si sa asimilez ce ofera piata.
Totusi. Am un respect imens si albumele lor in colectie pentru MCii care au conturat hip hopul romanesc, fie ca e vorba de Puya, CTC sau Parazitii, sau altii. Pace si fara resentimente.

Cedry2k - Clipa schimbarii

Feb 26, 2012

Nimeni Altu' - In surdina (album - precomenzi)

Dupa "Transmisii in distors", ultimul poet al neamului Nimeni Altu', prezinta un nou album, de data aceasta cu un sound mult mai profesional, produs de Ortega. Albumul "In surdina" poate fi precomandat prin SMS AICI la pretul de 3€. Momentan sunt 184 de precomenzi, cand numarul va ajunge la 1000, albumul va fi lansat pe net in format digital (FLAC). Asteptam cu nerabdare!
Prima piesa de pe album deja e pe net de ceva vreme, Ortega si Nimeni Altu' - In surdina, acum ceva timp aparuse o inregistrare live a altei melodii de pe album dar a fost scoasa, piesa se numea "Adevarul". Acum Ortega si Nimeni Altu' prezinta:
Ortega si Nimeni Altu' - Despre un om


Asteptam cu nerebdare albumul, cumparati muzica daca va place! Pace

Feb 17, 2012

Mitza - Robot (Mixtape)

Mitza, unul dintre cei 2 produceri din "trupa" Agresiv (Okapi Sound) a lansat primul sau mixtape cu numele Robot. Poate fi downloadat gratuit de AICI. Feat.uri cu Maxi, Guess Who, Spike si altii, iar pe partea de instrumentale insusi Mitza, cu cateva exceptii (vezi tracklist).


Tracklist:
1. 01.Mitza-Robot(produs de Mitza) (3:21)
2. 02.Mitza-Bag cu Doc(produs de Mitza) (3:03)
3. 03.Mitza Vs.CeeLo-Bright Lights Bigger City Remix cu GrasuiX(produs de BenH.Allen) (3:10)
4. 04.Mitza-Sandilau'(produs de Mitza) (2:32)
5. 05.Mitza-Proastapa...Bune!(produs de Mitza) (2:38)
6. 06.Mitza-Adevarat cu Junky(produs de Mitza) (2:36)
7. 07.Mitza-Nu atinge(produs de Mitza) (2:45)
8. 08.Mitza-Torace cu MefX,Tranda,GuessWho(produs de MefX) (4:26)
9. 09.Mitza-Regina noptii cu Junky(produs de Mitza) (3:18)
10. 10.Mitza-Stii ca nu e bine cu GuessWho(produs de Mitza) (3:25)
11. 11.Mitza-Ceva de vis cu Maximilian(produs de GrasuiX) (3:08)
12. 12.Mitza-Mai rau decat o arma cu GrasuiX,Spike(produs de Mitza) (3:14)
13. 13.Mitza-Omul de la meteo cu SkizzoSkillz(produs de Nicalai) (4:25)

Mitza cu Maximilian - Ceva de vis