Futu-va mortii in gura de tigani borati!

"Videoclipul piesei "Plec pe Marte", cantata de Cheloo si Smiley, i-a enervat la culme pe cei de la Alianta Civica a Romilor din Romania. Organizatia sustine ca tricoul purtat de Cheloo contine mesaje rasiste, care incita la ura si violenta rasiala."

http://stirileprotv.ro/show-buzz/muzica/cheloo-reclamat-la-cna-din-cauza-tricoului-din-clipul-la-plec-pe-marte.html

Dap, numarul 14 e un numar rasist si inseamna muriti tigani jegosi ca va inmultiti ca soarecii futu-va-n gura de imputiti!
Evident in pula mea ca instiga la ura si violenta rasiala! Partea proasta in toata combinatia e ca nimeni (adica niciun roman) nu ia in serios problema. Astept campanie Parazitii pe treaba asta, si vreau si eu un tricou d'ala.
Oricum, mesajul nu cred ca se refera la culoarea pielii, ci strict la tigani, din moment ce cheloo e repar si pula mea presupun ca ii plac negrii :)) si pana la urma, cine pula mea ii place pe tigani? Bla bla bla cineva tot are un prieten cel mai bun care e tigan si pula mea e cel mai de treaba om dupa lume! Si logic ca acel cineva e si el tigan, oricat ar nega.
Alianta civica cica, cand muie ala de pasha regele lor iese din ditai palatu' cu ditai sabia in mana si spume la gura. Mori ma. Au si site bulangii astia de la Alianta Civica a Rrromilor din Romania! N-o sa-l pun aici pentru ca nu vreau a murdaresc mandrete de blog, oricum nu conteaza. Astia nu merita nici buletin de Romania, desi nu stiu cati dintre tigani au buletin, pasaport au toti.
Mie imi plac persoanele care o ard asa occidental, intelectuali cititi si educati, si din tot sufletu' lor de cacat jura ca atata timp cat tiganii nu-i deranjeaza cu nimic n-au de ce sa-i urasca, dispretuiasca, etc. Astora le faci un cerc de cacat in jur le pui o carte in mana si n-au nicio treaba, sar peste respectivul cacat si isi continua viata ca si cum nimic nu s-a intamplat. E, cacatu' ala facut cerc e un tigan in metrou cu mana in geanta vreuneia care pare mai slaba asa si singura. Cacatu' ala poate fi si un tigan cu un carton in mana si-un pahar de monezi prea jigodie sa se duca in pula mea la munca. Cacatu' ala ti-a luat banii la scoala cand erai mai mic impreuna cu o gasca de cacati asemeni lui, in general neamuri. Un cacat d'ala mi-a luat fesu' meu nike din cap cand eram la liceu si a fugit. Dupa ce l-am alergat juma de ora prin tot orasu' l-am prins pe prost si l-am batut de-am zis ca moare, n-am mai fost la scoala in ziua aia ma gandeam numai unde sa dispar in caz ca da prostu' coltu'. Sau cacatii aia care se omoara cu sabii pe strada ca unu' s-a luat de fratisu' lu' ala si ala a venit cu tot neamu' sa-l omoare p'ala ca el e smecher. Din partea mea sa se omoare, da' sa se omoare in pula mea in alta parte nu in oras la mine. Material de stiri. Ca sa nu mai continui despre pesti, alti smecheri, hoti, criminali si etc. Cacatii astia sunt peste tot in jurul nostru, iar noi sarim peste ei si continuam drumul nepasatori ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Eu unu' n-as ezita sa apas un buton magic care sa omoare toti tiganii, mi se rupe de ei, n-aduc niciun folos Romaniei si cu atat mai putin mie personal. Exista vreun mod de-a schimba comportamentul acestor cacati? Evident nu. Cum se rezolva problema? Simplu, ii duci pe toti in Africa si testezi bombe biologice pe ei.
To be continued...

Distribuie

Posturi similare

Previous
Next Post »

33 comments

comments
oby
03 aprilie, 2010 delete

daca afli de unde iei tricou d-asta lasa un link la comentarii , ca vreau sa imi iau si eu unul

Reply
avatar
02 mai, 2010 delete

Buna tie!!Ce vreau eu sa-ti spun e ca ai dreptate dar esti mult prea inversunat.De unde atata ura?Adica si eu traiesc cu teama ca atunci cand m aduc la metrou s-ar putea sa fiu jefuita sau eu mai stiu ce,dar asta nu inseamna ca tre sa-i urasc!!Frate,exagerezi!!Parerea mea!!Misto blog!!

Reply
avatar
Bam
18 mai, 2010 delete

mie chiar azi mi s-a intamplat sa fiu amenintat de un amarat sa-i dau banii ca ma bate. IN PULA MEA se dadea rotund ca ma bate daca nu-i dau banii ca imi ia tot. TIGANI BORATI PLECATI LA MUNCA! Deci eu nu mai suport! Ce cacat au de impartit cu noi? De ce cacat se ia de tine si iti cer nu stiu ce fara sda te cunoasca? Si mai ales de ce mortii lor de ALUNGATI DIN AFRICA cer bani tocmai copiilor care nu au nicio aparare? Nu as fi rasist daca nu ar fi cum sunt acum.
Sa se duca vere de unde au venit! M-am saturat. Frate frumos blog si e bine ca ti-ai exprimat opinia liber fata de JIGODIILE alea!

Reply
avatar
Anonim
27 mai, 2010 delete

foarte adevarat tot ce ai zis!!!
Dar ai uitat sa mentionezi de conducatorii din parlament care sunt nasi de cununie la nu stiu ce tigan obez cu 2 kilograme de aur la gat. Din moment ce acceptam asa ceva suntem prosti rau ca mai speram ca guvernu sau politia sa ne tina partea noua, cetatenilor romani ca un tigan ne bate cu bata de basebal in centrul capitalei.
E adevarat ce exista si specia de cocalar retardat roman dar astia sunt derivati tot din tigani. Jur ca as face imprumut la banca cu rate pe viata si ipoteca pe casa mea doar ca sa finantez o camapanie de exterminare a acesto cacati, care nu au nici o scuza pentru comportamentul, limbajul si mirosul lor.
Mor de ciuda cand aud de discriminarea tiganilor. Cum poti sa vb despre asa ceva cand situatia in tara sta e clara. Tiganu stie doar sa fure. orice i-ai face tot asta o sa faca

Reply
avatar
Anonim
01 iulie, 2010 delete

Foarte adevarat tot ce zici frate , daca ar fi dupa mine i-as invia pe Hitler , Antonescu si Tepes , ar dansa tiganii pe sarma , sapun s-ar face din ei , as aduna 1 milion de romani cu aceeasi problema si as merge din oras in iras , unde vedem o cioara , o merlim , si cam asa s-ar curata Romania de ciori . Stau ca parazitii la noi in tara si vor drepturi egale cu noi si pe deasupra vor sa puna si stapanire pe noi , futui in gura de paraziti , trebuie eliminati , trebuie sa gasim o cale sa o facem , se zice ca Antonescu le-a promis sa plece in America si i-au pus pe niste barci , din carton presat si ca la 10 km de tarm au merlit inecati . As turna napalm pe ei si i-as privi cum mor ca sobolanii , atata ura am pe ei , abia astept sa vad ca o cioara borata se ia de vre-un roman ca sunt primu' care sar si ii dau in bot pana imi rup mainile.

Reply
avatar
Anonim
08 septembrie, 2010 delete

Baganeam bula-n ele de zdrente...te ling in cur cand sunt cate unu si te pune sa-i lingi in cur (si-i lingi chiar daca nu vrei)cand sunt in gasca...toate astea fara vointa ta frate..bafta mare!

Reply
avatar
Anonim
20 octombrie, 2010 delete

sugeamea-ti pulaaaaaaaaaaaaaa da analfabeti care nici nu stiti sa scrieti ha ha un tigan

Reply
avatar
Anonim
20 octombrie, 2010 delete

bai bulangiilor de ce ne bagati pe toti la oala sugeameati pula de romani/am vazut romanii care isi violau copii tv sunt pline de ei/am vazut romani care cersesc si pe aici si prin occident.am vazut romani care injura si bat mai rau ca tiganii, siii nimic tot da tigani va luati....spuneti-mi un eveniment in care sa arate ca tiganii isi violeaza copii ,,,,niciunu romani spurcati care in lipsa da femei faceti laba sau futeti copii.rusine pisamas pa voi

Reply
avatar
Anonim
16 noiembrie, 2010 delete

tigani libidinosi ce sunteti, cum plm aveti indrazneala sa comentati aici? ati descoperit si voi internetul cum plm?maimute rapanoase mars la cacat cu voi, duceti-va si ascultati-l mai bine pe guta ca va sta bine. nu va mai dati voi cu parerea muilor fierte ce sunteti. v-as arde pe toti.hahah l-am batut pe unul la londra pana l-am bagat in spital in coma , sper ca a murit cioara borata.

Reply
avatar
Anonim
14 decembrie, 2010 delete

Este suficient o forta de 8-10 de romani hotarati care pot sa schimbe ceva.
Daca sunt prea multi, se afla, dar asa...si daca se gasesc saptamanal macar, cativa borati cu cate un glont in ceafa, nu se va face prea mare taraboi, insa GARANTEZ ca ciorile se cor cuminti instantaneu!

Reply
avatar
helioglobalus
15 decembrie, 2010 delete

e plina pirnaia de oi proaste,ciori si ursi,ca asa se autointituleaza hidirii astia libidinosi,dar oratanile au DREPTURI,VICTIMELE LOR NU!MOARTE TIGANOILOR!SOLUTIA FINALA!Contati pe mine

Reply
avatar
28 decembrie, 2010 delete

Te sustin frate si eu ai urasc la fel de mult si i-as omora pe toti bagami-as pula in ei de borati. Daca as avea o arma i-as omora pe toti mancami-ar voma sami manance de grauri

Reply
avatar
Anonim
13 februarie, 2011 delete

as omorii toti tiganii din romania ai urasc de moarte mai ales pe cortorarii aia ce pun citerne .as ucide toti tiganii din tara. ei sunt cei care ne fac sa mergem tot in inapoi.

Reply
avatar
Anonim
13 februarie, 2011 delete

moarte tiganilor

Reply
avatar
Anonim
13 februarie, 2011 delete

futui in gura de tigani borati si as omori de la cel mai mic la cel mai mare pe toti

Reply
avatar
Anonim
07 martie, 2011 delete

TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!

Reply
avatar
Anonim
07 martie, 2011 delete

-NU MAI VA IMPRIETENITI CU TIGANII!!
-RUPETI RELATIILE DE PRIETENIE-LEGATURILE ETC CU TIGANII!!
-SE FOLOSESC DE VOI...!!!
-TIGANII TREBUIE SA SUPORTE CONSECINTELE!!!
-NU VA MAI FIE MILA DE EI PT CA DIN CAUZA ASTA AM AJUNS AICI!!!
-A VENIT TIMPUL CA TIGANII SA RASPUNDA PENTRU PENTRU PLANUL LOR DIABOLIC DE A SE INMULTII SI DE A TIGANIZA TARA!!!
-TIGANII TREBUIE SA PIARA!!!
-FACETI-I SA SUFERE PRIN ORICE METODE!!!
-A VENIT TIMPUL SA LE DEJUCAM PLANUL!!!
-TIGANII TREBUIE SA MOARA!!!


eu mor de foame din cauza tiganilor. de cand a venit TIGANUL ion iliescu la putere in 89. Romania a devenit raiul tiganilor. toate fabricile. toata industria a fost carata de tigani la fier vechi. eu acum nu mai am unde sa lucrez din cauza tiganilor!!! urlu de tristete ca nu pot face nimic singur in tara mea din cauza acestor ciori borate..trebuie sa luam o solutie oameni buni. fi-ti destepti si nu le mai faceti jocul. nu-i mai favorizati. NU SUNT OAMENI. SUNT MONSTRII!!!!! TOTI!!!! TREBUIESC EXTERMINATI PRIN ORICE MIJLOACE!!!!!!!

Reply
avatar
Anonim
13 mai, 2011 delete

Sa mi-o luati in gura si sa va laudati ca i-ati supt-o unui tigan.
Ce site de tot rahatul, ce limbaj de 2 lei de la unii care se cred superiori tiganilor, ce nenorociti, ce jigodii, ce terminati de oameni, ce distrusi alterati, ce arici cu pedale, ce jigodii penale, ce jafuri ordinare, ne considera pe noi tiganii niste paria ai acestei societati. Sa va fie rusine mai lepadaturilor.
PS.
Am folosit limbajul asta pentru ca am vrut sa ma cobor la nivelul vostru si sa ma fac inteles.
Leprelor.

Reply
avatar
Anonim
29 mai, 2011 delete

Sustin campania impotriva tiganilor, ca fiind indreptatita, eu victima a lor, eu si alte persoane care au platit cu viata. Nu merita sa fim atit de buni cu ei, asta denota prostie din partea noastra. Ei ne distrug fizic si psihic, sint bolovani de gitul natiei noastre.
Numai bine, Odorica

Reply
avatar
Anonim
30 iulie, 2011 delete

MOARTE CIORILOR DIN ROMANIA.TRAIASCA ANTONESCU

Reply
avatar
Anonim
08 octombrie, 2011 delete

Am scrisd si azi ca "Rasismul este un rau necesar", macar pentru 100 de ani.
Va imbratisez, Odorica

Reply
avatar
Anonim
05 noiembrie, 2011 delete

Singuri nu mor, astia trebuie omorati, imputinati sunt niste fiinte inutile parazite care stau pe spatele nostru ne trag in jos.....MOARTE CIORILOR.....Hutiganii@yahoo.com

Reply
avatar
Anonim
16 decembrie, 2011 delete

ciorile imputite, adica tiganii, sunt rasa cea mai scarboasa din cite rase sunt pe pamant. Asadar trebuie exterminata in totalitae, fara mila, ucisi pana la unul si dati uitarii/

Reply
avatar
Anonim
25 decembrie, 2011 delete

Pe unde te intorci ,tot peste blestematii astia de tigani dai. Doamne Dumnezeul nostru, Tu esti al nostru, ucide-i pe diavolii astia care ne-au invadat sufletele. Da-le cea mai crunta moarte din cite exista, scapa-ne de ei si lasa-ne sa traim demnicit se mai poate

Reply
avatar
Anonim
09 iulie, 2012 delete

Tiganii provin din india si acolo ar trebuii sa ramana .Spunemi mie vreun tigan care n-a furat sau n-a dat in cap vreodata ... nu mai incercati sa va eschivati n-aveti ce cauta in Romania .TOTI exportati in India ar fi ca un vis si lasati-ne pe noi romanii sa ne batem intre noi macar stim ca o cioara nu a dat in noi la o bataie asta ar fi chiar o umilinta ...

Reply
avatar
Anonim
16 martie, 2013 delete

pisam-as pe ei de borati

Reply
avatar
Anonim
28 martie, 2013 delete

Am fost furat de tigani,de 2 ori, astia sunt cea mai spurcata rasa,mai jos decat orice reptila,astia ne-au facut imaginea de spurcati peste hotare,ei spun peste tot ca sunt romani,sunt extrem de putini cei care sunt civilizati,restul,99% sunt urat mirositori,nespalati cu anii,hoti,talhari si tot ce vrei in sensul rau! Vorbesc murdar pe strada,umbla inarmati cu cutite,fura din magazine,circula cu taxiuri fara sa plateasca,etc.Dar mai lasi si mai prosti suntem noi romanii,nu facem nimic,stam si asteptam ca dobitocii iar cand tiganii talharesc sau acosteaza un roman pe strada,zeci de romani din jur se fac ca nu vad,atunci ne meritam soarta fratilor,eu personal am sarit sa pun parte la un alt roman acostat de tigani sa-i dea bani,noroc ca a mai sarit un baiat cu sange in el,restul lasilor ca erau foarte multi romani pe strada nu au reactionat deloc! Asa ca romanii sunt lasi,asa ne trebuie,cum poti frate sa fii indiferent cand un semen al tau este atacat de tigani pe strada,tu te faci ca nu vezi asta si maresti pasul?????? Pacat,nu meritam altceva!Sunt convins ca sunt destui si cu sange in ei,dar din pacate putini. Ati vazut ce au facut italienii cu tiganii? Ei sunt uniti,au alungat tiganii,le-au dat foc,i-au ciomagit ca la carte,la noi nu,noi muncim sa incaseze tiganu ajutor social,apoi iese in strada si te jefuieste.Ar trebui dusi la munca de la puscarie,ca pe vremea lui ceausescu,ca acum tiganu sta ca boieru la puscarie,pe ei nu-i sperie puscaria,ci munca!

Reply
avatar
10 mai, 2013 delete

Sunt alaturi de voi impotriva tiganilor, am fost si eu furata si jignita de ei, si nu numai o data. Trebuie sa se faca ceva!

Reply
avatar
05 iunie, 2015 delete

tiganii trebuie starpiti ca insectele care iti invadeaza casa.marginalizati-ii in continuare si poate vor muri de foame si poate atunci nu vor mai comenta pe strada,nu vor mai viola ,talhari,lovi,etc. nu cunosc niciun tigan care sa-si merite dreptul la viata.in caz de razboi mai intai voi impusca tigani si abia astept ziua in care ii voi putea omori un pic mai legal.

Reply
avatar
Anonim
05 iunie, 2015 delete

toti tiganii trebuie sterilizati!

Reply
avatar
Anonim
17 august, 2017 delete

Daca nu ii putem omori, nu ca nu mi-ar face placere, nu ar fi rau daca i-am steriliza macar...

Reply
avatar
Anonim
25 ianuarie, 2018 delete

0 toleranta pentru tiganii borati invadatori, moarte gunoaielor, nu au nici-un drept sa traiasca in Romania, sa plateasca taxa de sedere, nu sa primeasca ceva de la stat! exista romani care dorm pe strada ca au aujuns fara bani si tiganii borati primesc milioane de la stat, sa tot cace puradei si sa ii creasca din banii nostri cu cacat si margarina si conserve de la ajutoare! Treziti-va la realitate, nu le datoram nimica, nu e nimica rau sa iesim in strada sa ii omoram! e un complot al celor care dconduc lumea sa inlocuiasca rasa alba cu tigani, negri, arabi ca astia fac scalvi buni si prosti! nu e rusine sa fii rasist, e rusine sa fii miorita proasta si curva si toleranta! LA LUPTA pana nu este prea tarziu! jos legile pro-tiganesti, cerem ca Romania sa fie etno-stat! adica pentru romani si crestini, restul mars in mortii mamii voastre! Sa le aruncam copii spurcati in foc si sa ne luam tara inapoi, cat mai putem! a ajuns romania pasalac tiganesc si bordel pentru negri si arabi!DEUS VULT!

Reply
avatar
Anonim
25 ianuarie, 2018 delete

vine revolutia alba, tre sa ne trezim sa iesim cu tortele si sabiile far frica ca daca ezitam ne mananca astia ne fura tara

Reply
avatar