LA MULTI ANI NICOLAE!

Fumez o tigara si fac ce n-am facut in veci vecilor amin! beau o bere... SINGUR! Nu ca n-as fi baut niciodata o bere, n-am baut niciodata o bere de unu' singur ca nu vad logica. Nici nu trebuie logica ca sa bei o bere. Cacofonie de CACAT! Si ascult bucata asta Damian Marley ft. Nas - Road to Zion care-mi ridica si paru' de pe coaie! Nu stiu de ce, dar a inceput sa ma jeneze chilotu'. Pe repeat, sa mentina spiritu' in agonie prefacuta. Ma gandesc ce pula mea sa scriu, ma initiez in ale bloggerului azi, desi cred ca va fi prima si ultima oara, oricum mi se rupe pula de aia care scriu pe blog ce-au facut ei oricum nu ma intereseaza si nu intereseaza pe nimeni. Muie ma. Am citit blogu' lu' muie asta, am citit vreo 10 pagini in sloboz!! Scrie el acolo ca un deontolog ca lucreaza la Catavencu mie mi se rupe si tot un bulangiu ramane. Muie ma.
Revenind la subiect, La multi ani Nicolae, sa-ti dea Dumnezeu sanatate! Ai fost un porc anu' asta, ca in fiecare an de altfel. Nicolae Nicolae! De asemenea tin sa le urez catorva persoane din viata mea sa le dea si lor Dumnezeu sanatate, indeajunsa cat sa-mi suga pula de mai multe ori, de bulangii si bulangeoaice, stiu ca cititi.

La multi ani Mie, Gutuie (tradator ca a fugit in tara), Nicu (jigodie), Nicolete si Nicolai! Nicolae Guta, Nicoale Ceausescu, Nicolae Iorga si bancnota de 1 leu!
Maine e caterinca aferenta, ca luni nu lucrez! nici marti!

Distribuie

Posturi similare

Previous
Next Post »

1 comments:

comments
Anonim
07 decembrie, 2009 delete

aheuaheuahahaheeuuu La multi ani Nicolae pentru ieri :D beso guapo :P

Reply
avatar