Parerea mea

Sa le trag la muie cu campaniile lor si debaterile pizdii! De ce? Pentru ca nu mai cred in vorbe. Nu mai cred in politicieni. Pentru ca orice politician la putere sau opozitie, e acolo in interes personal. Nimeni in tara asta n-are dorinta de'a face ceva constructiv ceva bun pentru Romania, nu ne sta in caracter, noua romanilor. Orice om intreg la cap dupa ce a fost mintit 20 de ani la rand nu mai crede in campanii, in pixuri, in mici si cacat! E chestiune de realitate turul asta. Ori votezi cu basescu, privind in urma in cei 4 ani de presedentie, ce-a facut, ce n-a facut, ce-a promis c-o sa faca si si-a bagat pula pe parcurs cand a simtit gustul banilor si al puterii. Ori votezi geoana, care desi e psd-istu' lu iliescu, partid care a fost la putere, el ca persoana ar fi din start o schimbare, si poti SA SPERI ca o sa schimbe ceva in bine. Problema in cazul de fata e ca avem sa alegem intre dracu si lacu, orice ai alege tot rau e. Eu unul nu mai cred tati in vorbe. Desi, in cazul in care m-as hotara sa votez, lucru care nu cred ca se va intampla, balanta s-ar inclina in favoarea geoana. Basescu a fost, nu mai pot inca 4 ani in pula mea imbatranesc, inca 4 ani inca 4 iara si tot asa?
Dupa parerea mea, din toate punctele de vedere in afara de prezenta, o schimbare radicala in tara noastra ar fi fost Cernea presedinte. Imi pare rau ca n-a castigat el, desigur stiam ca n-o sa castige el, atata timp cat satenii cumparati cu galeti si umbrele au facut legea anul asta, ca in fiecare an cand s-a votat, de fapt. Si ce mi-e cel mai tare frica e ca pentru mult timp deacum incolo o sa ramanem niste saraci inapoiati, cu ochii dupa furat si gandu' la bani si cand dormim, tinand cont de tinerii din ziua de azi care-s niste cocalari si niste pitipoance.
Si sa ma pis pe toate site-urile care-au aparut ca ciupercile dupa ploaie care mai de care sustinandu-si la sange preferatul. Partea proasta e ca, din cred ca mai mult de 30 de siteuri diferite pe care le-am vazut in ultimele zile, majoritatea erau pro basescu, multe dintre ele folosindu-se de revolutie ca argument contra lui geoana.

Hades Records Forum despre Alegerile prezidentiale 2009

Distribuie

Posturi similare

Previous
Next Post »

1 comments:

comments
Anonim
04 decembrie, 2009 delete

parerea ta...

Reply
avatar