Cel mai bun MC dintre cei mai buni MCi

Salut băieți și fete. Curând o să scriu niște cuvinte despre unul din băieții aștia așa că am decis să punem mână de la mână în numele repului românesc să scoatem adevărul la lumină. În dreapta vedeți un poll intitulat CEL MAI BUN MC ROMAN, se dau numiţii  în ordine alfabetică, alegeţi-l pe cel care-l considerați a fi cel mai bun. Cel mai bun dintre cei mai buni.
Am încercat să pun laolaltă cele mai mari nume din rapul romanesc, dacă MCul tău preferat nu e în listă e pentru că: 1. am uitat de el 2. nu e un MC atat de bun încât să facă parte dintre cei mai buni 3. mc de sezon. 4. nu orice repăr e MC. 5. etc. Cei din listă au fost selecționați după diferite criterii cumva conectate între ele cum ar fi impactul care l-au avut sau îl au asupra publicului - popularitate, atributele care definesc un MC, etc.
Să-i dăm drumu'.


Distribuie

Posturi similare

Previous
Next Post »

5 comments

comments
Anonim
19 decembrie, 2012 delete

bine ca l-ai inclus pe spike sau pe axes si ai omis niste legende precum Rimaru , Deceneu ,Piele, Stoe Toxxic ,Naighba chiar si K-Gula si ar mai fi ...

Reply
avatar
Anonim
20 decembrie, 2012 delete

un top facut probabil de un adolescent nascut in acelasi timp cu albume ca "Cei care te calca pe cap" sau "Daciada" ... sa nu incluzi oameni ca Rimaru ,Vexx sau Raspopitu Deceneu inseamna ca ori nu i-ai ascultat niciodata ,(iar daca nu ai facut-o sincer nu prea esti in masura sa faci un top al MC-iilor romani) ... ori i-ai ascultat si consideri tu ca nu au ce sa caute in acest asa zis top .... ceea ce este penibil..adica spre exemplu daca eu urasc echipa dinamo si ma pune cineva sa fac un top 5 al celor mai bune echipe romanesti din toate timpurile ,asta inseamna ca nu o voi iclude pur si simplu ca nu imi place mie ?!

Reply
avatar
Anonim
22 iunie, 2013 delete

Dragonu', Nimeni Altu', Aforic, Kazi Ploae, Raku, Carbon, Deliric1, Sisu. Acum depinde si de gusturile omului. Personal, primii 5 ar fi: Cedry2k, Dragonu, Sisu, Nimeni Altu si Ombladon !!!

Reply
avatar
Anonim
24 octombrie, 2013 delete

Alan&Kepa cei mai tare clar!!
Din cei din lista facuta de tine Dragonu' 47, Cheloo, Chimie, Raku

Reply
avatar
Anonim
16 ianuarie, 2014 delete

ba frate care sunt MC sunt asa afo doc arssura pietonu krem ar fii cam cei mai tari MC si adevarati

Reply
avatar