Film v.2

M-am uitat la cateva filme zilele astea, așa, power session și trebuie să subliniez câteva dintre ele pe care le recomand.

Am văzut Life of Pi și am rămas impresionat, un exercițiu de imagine și sunet incredibil și un storyline pe măsură. Amuzant, incitant, te ține într-un suspans continuu. Filmul are un soundtrack epic, pretendent la un Oscar pe care-l merită pe deplin. Abia aștept să-l văd și in 3D.








O imagine la fel de plăcută a avut The Hobbit - An unexpected journey, mai puțin linii de dialog cretine, moderniste și glume de hipsteri. Am fost foarte cuprins de atmosfera din film, la un momentdat devenise foarte interesant și subit... s-a terminat. Grrrr. Evident va avea o continuare.








Hehe, dragii moșului. Îmi aduc aminte o experiență placută cu The Darjeeling Limited, aka Viaje a Darjeeling, când l-am văzut la cinema acum ceva ani, câțiva prieteni fiind la modul "bă la ce film mergem?". Atunci mi s-a părut mult mai dubios decât e de fapt, dar am fost captivat de imaginea caldă și amuzamentul sublim pe care îl oferă filmul. Așa că am decis să-l revăd, de dragul vremurilor trecute și pentru că am realizat cât de smecher e Owen Wilson (recomand și Midnight in Paris).





Alte filme văzute:

007 Skyfall / căcat overrated
Remember the Titans / poveste adevărată
Halo 4 / meh
Detachment / Adrien Brody!!
In the Loop / caterincă britanică! tare!
Moonrise Kingdom / haha!
Savages / îmi aduce aminte de Domino
The Dictator / caterincă ușoară
White Irish Drinkers / nu-i rău


Distribuie

Posturi similare

Previous
Next Post »