Guess Who - O nouă piesă (diss Cheloo)

După o perioadă inactivă, cel puțin în lumea online, Guess Who apare cu o nouă piesă, de data asta cu un diss/beef către Cheloo, un personaj notoriu in cercul dissurilor din rapul românesc.
Din punct de vedere muzical, melodia nu strălucește, beatul este decent (am senzația că sună într-un fel pe înțelesul Paraziții, are un vibe al lor așa), versurile simple dar foarte, foarte violente, dacă asculți în cunoștință de cauză. E bine, însă nu se ridică la valoarea lui Praf, dissul dat de Doc lui Ombladon.

Rapul românesc din ziua de azi e practic inexistent sau underground pentru că românii suntem în general tradiționali și acceptăm cu greu ceva nou și diferit și toți rapperii se îndreaptă spre mainstream prin pop, trap, experimental, featuringuri, etc.

Muzica lui Cheloo din ultima vreme este un cancer pentru rapul romanesc. În ultimii câțiva ani, în ceea ce ține de muzică, Paraziții își mențin și consolidează popularitatea doar prin scandaluri și beefuri iraționale, practic având doar scopul de a răscoli căcatul. Nu au venit cu nimic nou în muzică, beaturile lor sună exact ca acum 10 ani, versurile sunt din ce în ce mai rudimentare iar mesajele de pe piesele lor și-au pierdut din caracterul politic raspândind acum doar concepții misogine și discriminatorii într-o formă mult mai toxică decât la începuturile Paraziții. Muzica lor este ca religia, menită să îi prostească pe proști, creează fanatici.
Versurile aici http://www.versuri.ro/versuri/ghjfke_guess-who-o-noua-piesa.html

Distribuie

Posturi similare

Previous
Next Post »

2 comments

comments
30 noiembrie, 2016 delete Acest comentariu a fost eliminat de autor.
avatar