Cedry2k - Clipa schimbarii (album - in curand)

Dupa vreo 12 ani de activitate in hip hopul romanesc, Cedrea anunta ultimul album solo din cariera, al 4-lea, si anume "Clipa schimbarii", iar lansarea va fi pe 18 martie, la Silver Church. Asta nu inseamna ca n-o sa mai apara pe alte albume ca invitat, probabil Haarp Cord, eventual vreun single... zic eu. Cu ocazia asta a dat spre ascultare o piesa-promo de pe albumul cu acelasi nume.
Personal piesa asta mi se pare slaba, n-am chef sa argumentez. Sper sa am parte de o surpriza si sa-l aud pe album pe Cedry2k de pe Alchimia veninului. Macar o piesa. Cateodata am impresia ca am ramas blocat in timp, nostalgic, trag cu dintii de vremea cand hip hopul, desi spunea aceleasi lucruri ca si astazi, era bine definit, avea clasa si eleganta, fiecare avea stilul lui si se punea mai mult suflet pe beaturi decat nevoie de bani. Acum pare un amalgam de oameni simpli obositi de realitate si necajiti pe lume, care isi dau ultima suflare pe ultimul album. Pana la urma, "poetul nu poate fi inteles", arta n-a fost apreciata la vremea ei si-o dam in abstract, de-aia toti isi baga pula si se lasa sau se apuca de alte alea. Poate ar trebui sa ma adaptez la zilele noastre si sa asimilez ce ofera piata.
Totusi. Am un respect imens si albumele lor in colectie pentru MCii care au conturat hip hopul romanesc, fie ca e vorba de Puya, CTC sau Parazitii, sau altii. Pace si fara resentimente.

Cedry2k - Clipa schimbarii

Distribuie

Posturi similare

Previous
Next Post »