Film v.3 (recomandari film)

Terms and Conditions May Apply - Un documentar despre partea intunecata a realitatatii digitale in care ne scufundam tot mai adanc pe zi ce trece si ce urmari are faptul ca bifezi casuta de Accept fara sa citesti. Oricum, un om intreg la cap n-ar da accept daca ar citi. Interesant de urmarit dar cred ca se puteau expune mult mai bine punctele tratate. Recomand. (p.s. tipul care vorbeste neoficial in numele Anonymous, Barret Brown, a fost recent condamnat la 105 ani de puscarie pentru ca s-a folosit de informatii -adevarate- obtinute prin hacking de Anon ca sa invinuiasca unele firme americane ca spioneaza lumea.)



The Hobbit - The Desolation of Smaug - Surprinzator, mi-a placut mai mult decat prima parte! Chiar si sfarsitul a fost mai putin abrupt. Nu ma asteptam la atata actiune, dar nici de data asta n-au lipsit dialogurile puerile sau scenele senzationaliste, ramane ca in urmatoarea parte sa se faca referire la facebook si iphone.








American Hustle - Decent, nu atat de bun pe cat ma asteptam. Storyline lejer salvat de actingul impresionant al personajelor. Mi-a picat fata la scena cu Rosalyn si Sydney! Ma roade faptul ca Jennifer Lawrence e atat de populara pentru cacatul de The Hunger Games cand cel mai bun rol al ei e Silver Linings Playbook.








Alte filme pe care le-am vazut:

Don Jon - am ras
Saving Mr. Banks - o comedie/drama decenta
Bad Grandpa - Johnny Knoxville (Jackass) caterinca
Anchorman The legend of Ron Burgundy - am ras dar Will Ferell e overrated
Ninja Shadow of a tear - am vazut vreo 15 minute ca n-am mai putut, penibil

Distribuie

Posturi similare

Previous
Next Post »

3 comments

comments
06 ianuarie, 2014 delete

Am vazut si eu:
- The Hobbit - The Desolation of Smaug: la prima parte am adormit si n-am avut chef sa-l iau de la inceput, insa partea a doua mi-a placut, asa cum ai zis si tu a avut multa actiune, multe faze chiar reusite, mai ales cand se bateau elfii-hobitii-orcii. Recunosc ca dialogul dintre hobit si dragon a fost jalnic, mi-era mie rusine de replicile lor.

- American Hustle : Well, am avut atat de multe asteptari vis-a-vis de filmul asta incat dupa ce l-am vazut am zis: pff. Distributia este singurul motiv pentru care merita sa fie vazut, in rest subiectul este slabut si la fel si punerea in scena, in opinia mea. Si mie mi-a placut mai mult Jennifer lawrence in SLP.

-Don Jon-chiar m-a facut sa rad si trebuie sa admit ca Joseph Gordon-Levitt are un sex-appeal de necontestat, chair dacă nu arată senzational la corp si nici nu e din cale de frumos. De scarlett Johansson ce sa spun: extrem de sexi si de vulgara, in acelasi timp . M-a stresat la maxim cu modul in care mesteca gumă, dar cred ca facea parte din ”pachet”. Si da, Julianne Moore e una dintre preferatele mele, are ceva-ul ei

Ce am vazut eu si mi-a placut:
- 12 years a slave
- Prisoners
- jackass presents: Bad Grandpa- am ras cu pofta
- Dallas Buyers Club
- Escape Plan

Acum astept The Wolf of Wall Street, sa vedem ce-o sa fie de capul lui :D

Catalina

Reply
avatar
06 ianuarie, 2014 delete

Perfect de acord cu tot ce spui. In The Hobbit batalia dintre elfi, dwarfi si orci fost EPICA si fix ce mi-a placut cel mai mult! Am vazut si Bad Grandpa dar am uitat sa-l mentionez, o sa il adaug in lista. In Don Jon chiar a fost nasol cum mesteca guma :(
De la The Wolf of Wall Street am pretentii mari!


Reply
avatar
Nicu
17 ianuarie, 2014 delete

La prima parte am patit la fel, somn !!!

Reply
avatar