Maine votam Iohannis.

Suntem tara care l-a votat de 2 ori pe Traian Basescu. Suntem tara in care Iliescu e in libertate desi ar trebui sa putrezeasca in puscarie. Suntem tara care l-a avut pe Becali reprezentant al Romaniei in Europarlament. Suntem tara recunoscuta orinde pe lumea asta ca tigani, hoti si nenorociti. Suntem tara in care ti-e scarba sa te intorci sau sa te duci in vacanta unde nimeni nu-ti zambeste iar un simplu "multumesc" e mai rar intalnit decat unicornii. Suntem tara in care daca nu furi de la munca esti prost. Suntem tara in care ne rugam la dumnezeu sa ne dea sanatate si de mancare maine.

Romania, revino-ti in pula mea.

Maine nu votam nenorociti. Realitatea trista e ca e aceeasi clica de mafioti si de-o parte si de alta. Dare care sunt optiunile? Din pacate suntem fortati sa votam raul mai mic. Acum 2-3 mandate toata lumea se batea cu pumnul in piept ca ei voteaza prin neprezentare iar eu ma trageam cu mainile de par neintelegand de unde atata ignoranta, si asa ajungeau in turul 2 aceiasi dintotdeauna si inca odata am fost condusi de nenorociti. Acum vad ca s-a schimbat trendul, in bine, suntem indemnati sa mergem la vot.

Maine mergem sa decidem in ce directie vrem sa se indrepte tara noastra. Pentru ca daca tu nu te duci, altcineva se va duce si va decide pentru tine, si poate nu e ce-ti doresti tu. Poate Ion, care a fost cumparat c-o bricheta misto cu care isi aprinde zilnic doua pachete de tigari de care oricum nu are bani. Poate tanti Florica careia nu-i mai ajunge pensia de mancare si se bucura la o plasuta cu o sticla de ulei si-o punga de zahar pe care o primeste odata la 5 ani. Poate tiganul ala din video-ul ala care circula pe internet caruia ii e frica de ce au facut nazistii in al 2-lea razboi mondial (hihihi).

Poate o sa sune urat ce-o sa zic acum, dar eu as interzice dreptul la vot batranilor. Asa cum nici copiii sub 18 ani nu au dreptul la vot, asa nici batranii peste o anumita varsta nu ar trebui sa aiba fix din aceleasi motive.

Nu-i lasa pe altii sa decida pentru tine si apoi sa te plangi ca tara merge prost.

Maine votam Iohannis.


Distribuie

Posturi similare

Previous
Next Post »

2 comments

comments
10 septembrie, 2015 delete

esti dus bai basinule.eu as vrea sa nu voteze poponarii ca tine, nebunii ca tine si femeile, junkistii si imigrantii, ce zici? asa vreau eu de acum.

Reply
avatar
10 septembrie, 2015 delete

esti dus bai basinule.eu as vrea sa nu voteze poponarii ca tine, nebunii ca tine si femeile, junkistii si imigrantii, ce zici? asa vreau eu de acum.

Reply
avatar