O.I.P



Informatii la numarul de urgenta 021.206.92.91



08.10.2015 EDIT: Numarul mortilor a crescut la 38...
13.11.2015 EDIT: 55..

Azi e o zi trista, chiar si pentru mine, care de obicei mi-e greu sa fiu compatimitor. As fi putut fi eu, cineva drag mie, sau oameni inocenti ca in cazul de fata. Azi-noapte intr-un club din Bucuresti (club Colectiv) unde a avut loc un concert rock, in urma unui incendiu provocat de un spectacol pirotehnic au murit 27 de persoane si 184 au fost ranite grav. Oameni, copii si adulti nevinovati au murit din cauza proastei administrari a unui club incropit intr-un pod si ale conditiilor de siguranta practic inexistente, fara iesiri de urgenta, fara iesiri secundare, fara geamuri si pe deasupra plin de materiale inflamabile. Nu imi explic cum e posibil ca o locatie in conditiile astea sa aiba autorizatie de functionare.
Desi e prea tarziu, cineva trebuie sa plateasca pentru asta, dar cel mai important e sa incercam sa evitam astfel de dezastre pe viitor.

Pe scurt: de la niste artificii a luat foc buretele antiacustic de pe stalpii de sustinere si s-a extins la tavanul din lemn de unde a picat peste oameni si probabil multi s-au calcat in picioare in panica si haos pentru ca singura iesire din incinta era o usa mica.
Odihneasca-se in pace.




Distribuie

Posturi similare

Previous
Next Post »