Guess Who - Un anonim celebru (album, 2017, download)


După lansarea pe Youtube a documentarului Un anonim celebru in care artistul povestește, în mare, despre traiectoria, victoriile și eșecurile sale în cariera în muzică, Guess Who lansează albumul cu același nume, Un anonim celebru.

Eu i-am urmărit călătoria în muzică încă de pe vremea când a fost lansat de Paraziții sub egida Anonim alături de Zekko. Mult mai târziu a făcut furori în mainstream cu melodia Tu pe care a fost invitatul lui Spike. Personal cred că atunci a început ascensiunea sa în muzica românească și totodată rapul românesc a devenit mai popular ajungând în mainstream, pe atunci doar Puya reușise să explodeze artistic prin abordarea diferită a stilului care îl consacrase.


Albumul are un sound excepțional, un vibe elegant și strălucește pe partea de instrumentale. Nu am avut așteptări mari de la acest album imediat ce a aparut melodia P.S. și comparativ cu celălalte două albume solo ale lui Un anonim celebru îmi place cel mai puțin, dar deja am auzit melodia Cupidon cu Irina Rimes pe un post de radio notoriu. Am cumpărat acest album mai mult pentru instrumentale, sper ca pe viitor să ne surprindă cu un material veritabil.


Cumpără albumul Guess Who - Un anonim celebru pe Cărturești.ro!


Ascultă albumul în acest playlist pe Youtube!Distribuie

Posturi similare

Previous
Next Post »