De unde cumpar adidași originali, ieftini și de calitate?

Vara asta am decis să îmi iau o pereche de adidași sport, după ce, într-o perioadă de tranziție m-am încălțat numai cu teniși, fără să știu exact ce vreau cu adevărat. Incălțămintea a fost întotdeauna cel mai important articol vestimentar din garderoba oricui pentru că de cele mai multe ori stai toată ziua fără să ai posibilitatea să te descalți să îți mai relaxezi și aerisești tălpile și degetele picioarelor și atunci ai nevoie de comfort maxim. În tot acest răstimp cât m-am încălțat cu teniși am simțit în talpă orice piatră de pe asfalt și cel mai nasol a fost pavajul din Roma pe care am continuat să îl simt în picioare mult timp după ce am bătut orașul etern în lung și în lat de mai multe ori.
Așa că, după Air Force One`s, Adidas Seeley`s, Nike Tennis Classic`s și alte multe tipuri de adidași ne-sport am trecut la ceva mai ușor, mai comfortabil, mai plăcut, și după ce i-am purtat deja de mai multe ori pot spune că e cea mai bună achiziție în zona încălțămintei de vară.

Am profitat de reducerile pe care magazinul online Originals.ro le are și am ales o pereche de Puma care m-a atras cel mai mult, fiind foarte comfortabili și dintr-un material care se aerisește cu ușurință (knit) și ținând cont și de renumele mărcii și de faptul că Puma este și sponsorul unui atlet de talie mondială pe care eu îl venerez, Usain Bolt. 

Comanda se poate face direct pe site, telefonic sau pe chatul lor. Ca modalități de plată au 2 opțiuni: ramburs, adică plata se face când primești coletul acasă sau cu cardul atunci când finalizezi comanda pe site. Livrarea se face prin curier rapid și ajunge în 24 de ore la prețul de 14,99 lei.

Alte modele de adidași sport de vară CLICK AICI!Distribuie

Posturi similare

Previous
Next Post »