Top 10 pantofi sport de purtat vara asta!

În acest articol o să îţi recomand cei mai tari, top 10 adidaşi pe care să îi porţi în această vară caniculară, ajunsă deja la jumătate.

Înainte de toate, câteva lucruri interesante despre pantofii sport, mărcile predominante şi inventatorii lor.
Denumirea de Adidas se trage de la numele creatorului mărcii, germanul Adi (prescurtarea lui Adolf) Dassler, devenind atât de popular încât numele universal al pantofilor sport a rămas adidaşi. 
Cele 3 linii ale logoului Adidas îi reprezintă pe cei 3 copii ai lui Adi Dasler.
Fratele lui Adi, Rudolf, fusese asociatul lui Adolf până în 1949 când s-a desprins de compania mamă şi a creat marca Puma.
Nike se pronunţă "Naiki" şi vine de la zeiţa greacă a victoriei, Ny'kee.
Pentru logoul Nike la momentul respectiv s-au plătit 35 de dolari unei studente al unei universităţi americane, însă mai târziu aceasta a fost răsplătită cu bunuri marca Nike în valoare de 600.000 de dolari.
Reebok îşi trage numele de la o gazelă africană, rhebok.
În momentul de faţă Nike domină detaşat piaţa sneakerşilor, urmată de Adidas. 


NIKE RACER FLYKNIT
Cei mai potriviţi pantofi sport pentru vară. Cu o talpă uşoară şi ergonomică acest model străluceşte în partea de sus a sa, fiind dintr-un tricotaj cu o structură perforată pe toate părţile ce permite o aerisire uşoară a piciorului.




ADIDAS ULTRABOOST
 Cei mai confortabili adidaşi pe care i-am încălţat vreodată. Foarte uşori, elastici şi comozi, folosesc tehnologia Adidas Boost, un sistem revoluţionar creat de Adidas fabricat dintr-o spumă asemănătoare polistirenului care produc energie atunci când calci şi fac ca mersul să fie mai uşor.
Puteţi opta pentru varianta Uncaged, fără suporturile laterale pentru şireturi.




NIKE VAPORMAX
Modelul VaporMax de la Nike a fost conceput special ca să competizeze direct cu Ultraboost. Talpa este fabricată dintr-un plastic foarte flexibil având configuraţia unor perne moi cu aer în ele, foarte moi şi confortabile la mers. Materialul respiră bine, tricotajul în sine este de aşa natură încât interiorul să se aerisească corespunzător.




NIKE MAYFLY WOVEN
Un adidas foarte uşor, confortabil, simplu ca design dar foarte practic pe timpul verii, din piele, se poartă fără şosete pentru a profita din plin de configuraţia părţii de sus a adidasului care permite ca aerul să pătrundă şi să aerisească interiorul încălţămintei.




PUMA TSUGI NETFIT
Puma este o marcă pe care eu o apreciez foarte tare, am numai experienţe plăcute cu Puma atât eu cât şi apropiaţii mei, iar de la acest brand vă recomand Tsugi Netfit, confecţionati în aşa fel încât să respire piciorul bine, utilizează un sistem conceput pentru a conferi maximum de personalizare pe piciorul fiecăruia, şireturile putând fi mutate mai jos sau mai sus pe plasa de pe lateralele adidasului.




ADIDAS NMD
Utilizează tehnologia Boost însă au o siluetă diferită faţă de Ultraboost, sunt la fel de uşori şi comozi şi protejează bine talpa piciorului.




ADIDAS PURE BOOST
Fratele mai mic al lui Ultraboost, cu talpa tot din material Boost, partea de sus din tricotaj moale, uşori şi confortabili. Prezintă o zonă perforată la nivelul călcâiului pentru a facilita circulaţia aerului.



NIKE FLYKNIT AIR MAX
Material Flyknit în partea de sus, talpa fiind în din faţă până în spate pernă de aer.




ADIDAS ORIGINALS CLIMACOOL 1
Un sistem de aerisire a piciorului mai puţin convenţional.



AIR MAX 90 FLYKNIT
Fratele tricotat al renumitului Air Max 90, dispune de talpa cu pernă de aer sub călcâi, partea de sus fiind din material tricotat Flyknit.



Distribuie

Posturi similare

Previous
Next Post »