Killa Fonic - Lamă Crimă (album, 2017)


Killa Fonic, membru al grupului Satra BENZ, alături de care a făcut senzație când au scos album împreună, a scos albumul solo Lamă Crimă, un stil de rap îndrăzneț îmbrățișat de adolescenți dar nu și de rapperii tradiționali, care, în mare parte consideră acest album execrabil. A fost clar încă de la început că Satra BENZ avea să împartă consumatorii de rap românesc în 2 tabere. 
După o primă ascultare pot spune că materialul e decent, nu strălucește neapărat și este foarte repetitiv dar are instrumentale ok iar Killa Fonic știe să iși pună în valoare notorietatea și pot înțelege de ce prinde printre adolescenți. Este un stil curajos, teribilist, opulent pe alocuri, un stil copiat din state de la artiști ca Future, Migos, Lil Uzi Vert și alții, artiști care de asemenea se bucură de succes în America. 
Din păcate, din lipsă de interes față de muzica de la noi nu prea am mai ascultat rap românesc dar încep să îl redescopăr, cu ocazia asta am găsit o piesă mai veche de-a lui Killa Fonic și care este pe album care îmi place: Killa Fonic - ARD. Pe lângă asta îmi mai place și #zilebanplm cu Nane și Piesa Noastră cu Irina Rimes.

Albumul se poate cumpăra de pe Site Oficial Lamă Crimă

Playlist cu albumul întreg pe Youtube:


Cumpărați muzica dacă vă place.

Distribuie

Posturi similare

Previous
Next Post »