Începe sezonul 7 din Game of Thrones! 16/07/17


Legendarul serial Game of Thrones (Urzeala Tronurilor), ecranizarea romanului încă în construcţie al lui George RR Martin, îşi începe weekendul acesta al 7-lea sezon, iar fanii cu siguranţă îl aşteaptă cu sufletul la gură.
Primul episod va fi difuzat în această duminică, 16 iulie, în exclusivitate la HBO şi HBO GO, la orele 20:00, ora României.
Sezonul 7 va avea numai 7 episoade, faţă de anterioarele 6 sezoane care au avut câte 10 episoade şi serialul va avea 8 sezoane în total, adică să ne mai aşteptăm şi la sezonul 8. 

Trailere sezonul 7 GoT


Dacă nu eşti la curent cu serialul şi cu hype-ul din jurul lui îţi prezint povestea pe scurt şi fără spoilere, povestea fiind mult mai complexă şi mai interesantă de atât:

Lumea Game of Thrones este o împărţită în 3 continente (Westeros, Essos şi Sothoryos) în cadrul căreia se duce un război pentru a stăpâni cea mai importantă zonă, continentul Westeros, format dintr-o zonă nelocuită numită Above the Wall (peste deal), Nordul, Insulele de Fier şi cele 7 regate.


  • Above the Wall, "peste deal", este un ţinut îngheţat unde trăiesc oamenii izgoniţi din centrul si sudul Westerosului care nu au vrut să aibă stăpânire atunci când au fost cuceriţi şi s-au retras în Nord şi alte creaturi fantastice, care, odată cu venirea iernii, se năpustesc asupra oamenilor din partea de sud a marelui perete îngheţat.
  • Nordul, care se situează în centru între The Wall şi Sud, este împărţit la randul său în mai multe ţinuturi mai mici, dar în general unite, şi este cel mai mare regat ca suprafaţă din Westeros. 
  • Sudul este împărţit în 7 regate, printre care Crownlands, cel mai important regat, unde se află The Iron Throne, adică scaunul de fier, iar cine stăpâneşte regiunea şi scaunul, stăpâneşte şi întregul Westeros. Pentru această regiune se duce răboiul în Game Of Thrones.


Războiul se duce între diferitele mari puteri ale lumii GoT, denumite Case (Houses), care caută fiecare să îşi construiască o armată puternică să cucerească şi să domine întreaga lume.



Winter is coming.

Distribuie

Posturi similare

Previous
Next Post »