Cancer. (partea 1)

Ești produsul sistemului bolnav în care te naști în principiu ca să perpetuezi specia, adică degeaba, trăiești ca un parazit pe cârca celorlalți și la sfârșit mori legumă, pișat pe tine. Viaţa ta e o luptă continuă si constantă pentru bani, succes, femei, yachturi, maşini, vacanţe, case, și pentru toate lucrurile pe care visezi să le ai, un câmp de bătălie în care eşti pe cont propriu şi nimeni nu contează în afară de tine şi ai tăi. 1%. Pretexte.
Scopul: fericirea. Mijloacele: Doesn't fucking matter. Mușc din tine. Fără excepție. Ca să reușești în viață, să ai parte de fericire, trebuie să fii dispus să faci sacrificii. Trebuie, în mod natural, să fii un prădător, capabil în orice moment să acționezi împotriva firii, spre a-ţi asigura o viață decentă în confortul unei vile cu 3 etaje cumpărată cu banii celolralţi. Să treci peste tot ce întâmpini în cale fără remușcări sau ezitări, indiferent, ca mai apoi să traduci arogant prin: "am ajuns cu greu aici, nici nu știți voi prin ce am trecut". Și ai dreptate în felul tău. Cu toţi am auzit expresia "se descurcă". Banul e pilonul de baza al succesului. Lumea se conduce cu bani. Cu bani poți avea tot. Inclusiv fericire. Mai ales. Sau măcar lucruri care îți aduc fericirea. Și tu trebuie să faci bani, indiferent de metode, indiferent de urmări.

Că tot vorbim despre bani. Criza. Conspiraţie sau adevăr brut? Firma la care lucrez are datorii în milioane de euro, "trăim" de azi pe mâine conectați la maşinarii... bănci. Într-o continuă îndatorare şi fără urme de recuperare pe plan economic şi pesronalul înjumătăţit, salariile platite cu întârzieri de până la 3 luni, aşteptăm cu sufletul la gură să ni se deschidă încă o linie de împrumuturi de nişte milioane de euro. De la o bancă, care, la prima vedere prin ochii oricărui cetaţean capabil să lege o propoziţie, falimentează Spania sistematic.
Între timp Statul, din grămada de bani strânsă de pe urma impozitelor, dă cu miliarde în stânga și-n dreapta pe la bănci, că, culmea, administrația "proastă" și coruptă n-are nicio vină iar banca nu poate sub nicio formă să falimenteze. Ăsta e cercul de prieteni în care se învârt banii tăi.
Între timp, criză.
Şi toate astea pentru ca "cei de sus", şi nu mă refer la Dumnezeu şi fiul său Iisus Hristos, ci la tot felul de personaje care conduc maşini de lux care consumă 20L/100km, multinaţionale de miliarde de euro şi, printre altele, lumea, să aibă posibilitatea să-şi menţină curu' gras pe fotolii din piele de animale pe cale de dispariţie.
Pe de altă parte, împrumuturile. De orice fel. Băbește. Cu multe zerouri ca să fie mai dramatic, exact ca în viața reală. Tu iei 100,000 euro împrumut de la bancă cu condiția ca să dai inapoi 120,000€. Rezultă că trebuie să scoți de undeva 20,000€, și nu merge cu hocus-pocus. Sper că te prinzi. Speculanții din industria imobiliară. Apartamente care acum 3-4 ani costau 20,000€, azi "costa" 50,000€, pai de unde căcat diferenţa de 30,000€? This time is Africa.
Sistemul în sine e o mașină de tocat bani, pe lângă faptul că se mai găsesc și o grămadă de "inovatori" să-ți ia pe un căcat mai mult decât face. Și pe lângă faptul că suntem educați să vrem cât mai mult, și niciodată să nu fie deajuns. Lumea se duce de râpă, şi toţi avem partea noastră de vină. Impresauri, bancheri, inovatori, mafioţi, politicieni, oameni de rând. Companii cu profituri anuale de biliarde de euro se războiesc prin tribunale pe sume formate din 9 cifre (exemplu: 231 milioane euro, 555 milioane de euro, 420,000,000 euro).700€ chiria pe lună. Pe bune? Păi eu iau 1000€ salariu. Și ca mine-s foarte mulți. Ce drept la o locuință? Dreptul la o locuință are scris dedesubt *începând de la 100,000€.

Reclama mincinoasă. Condiţii mârşave scrise cu litere mici pe care ești prea orb să le vezi și chiar dacă le vezi ești prea dezinteresat să le citești pentru că deja îți curg balele la poză. Dezinformare.
ONGuri, Biserica și alte organizații multi-miliardare mafioate. Mă lași? Smecherie arhi-cunoscută practicată de șmecheri de șmecheri mafioți pentru a face în mod legal ceea ce se numește evaziune fiscală.
Escrocherii și tot felul de păcăleli pe net, la tv, că emisiune gen spânzurătoarea, că ziua morții tale, că împușcă ifonu, că ce culoare va avea copilul tău, Kony 2012, Justin Bieber, Niki Minaj, Instagram, Facebook, Angry Birds, etc etc. WallStreet. Apple. Mii de feluri de a te atrage în jocul numit capitalism. La fel ca dealerul tau de coca. Ești produsul vândut pe Facebook. Sclavi chinezi se spetesc în condiţii mizere pe câteva zeci de euro să-ţi facă ţie ifonu', pe care tu plăteşti 600 euro, apoi se sinucid. Zara. Ikea.

Al 3-lea război mondial deja stabilit în felul următor:
Iranul va fi provocat să atace Israelul, fără nucleare. > SUA atacă Iranul cu armament nuclear. SUA vrea de fapt ca China să intre în jocul care mai târziu va fi amintit ca al 3-lea război mondial. > China has joined the game. > Europa stă pe bară. > Schimb controlat de nucleare între SUA și China, se ajunge la un acord diplomatic înainte de a se implica mai multe țări. > SUA foloseste o armă bilogică, și anume un virus care atacă doar rasa galbenă. > Abia acum începe cu adevărat războiul nuclear, la scală globală, având ca consecințe distrugere în masă. > Europa e în afara oricărui pericol direct. > În ciuda așteptărilor, Rusia se aliază cu SUA. > Războiul se dă între SUA, Rusia, China, Korea, Iran, etc. Țări ca Korea de Nord sau Iran vor fi șterse de pe hartă la propriu, definitiv. > USA și aliații câștigă.


Distribuie

Posturi similare

Previous
Next Post »