Politica și proxenetismul

Navigam eu pe internet azi şi deodată veste mare şi tot atât de neinteresantă shăruită de-un amigo de-al meu de pe facebook, nu ştiu ce drac de piesă sau clip scoate Puya in zilele ce urmează, dau click pe afişul aferent şi-ncep şi mă uit la pozele de erau pe-acolo, click click click click, la care gasesc poza asta cu descripția asta:
 "La un un concert asa zis "de ziua copilului" in care cantam cu Connect-r, inainte de a intra pe scena cineva ne-a dat sa citim biletele astea : )))) 
Bineinteles ca nu am facut-o. . . 
NU MAI VOTATI CU STOMACUL !!!!! NU MAI LASATI FASOLEA , MICII , BEREA SAU CONCERTELE MOCA SA VOTEZE IN LOCUL VOSTRU !!!"
Deci acești domni distinși, "artiști" care oricum la vremea potrivită s-au pus în genunchi să facă o treabă, s-au dus să încânte niște copii de ziua lor, în primă instanță pro-bono, adică pe banii primăriei, adică pe banii cetățenilor, și-au dat peste asta, care bag de seamă că a fost spontană așa. Nu pot să-mi imaginez faza... adică s-a dus un nene la ei și le-a dat foaia cu poezia, le-a spus cu frumosul uite așa așa așa, că tot ați venit, nu vreți și voi să sugeți pula oleacă domnului deputat, o palmă la cur să-i îmbărbăteze și hai, cântați, sau cum?
Pe lângă asta, am auzit de la un prieten că prieteni de-ai prietenilor prietenilor prietenilor unor prieteni de-ai lui dau share la tot felul de poze cu politicieni și partid(e) politic(e), likeuri, un fel de spam așa, toată ziua. La început nu am înțeles care e faza, i-am zis că trebuie sa fie ceva nepot, cumnat, văr, sau mai știu eu ce rudă apropiată, și na, plm, o mână de ajutor. Ca mai apoi să aflu că în ultima vreme tot mai mulți tineri practică asta in mod frecvent în mediul online. Sincer, nici nu vreau să știu care e adevărul. Una din două, ori au vreo implicare politică care care coincide cu interesele respectivilor și o fac de bună voie, ori își iau și ei partea lor. Caz în care mă întorc cu spatele și-am plecat. Să vă dea dumnezeu sănătate. În ziua de azi, om în toată firea, să decidă pe cine pui ștampila o găleată sau o brichetă sau mici sau orice pula mea ți se dă, căcatule, meriți să fii crucificat și lasat in soare să te usuci și să mori.


Distribuie

Posturi similare

Previous
Next Post »