Interviu Cheloo [nationalist.ro]

Nationalist.ro: Salut Cheloo si multumim in primul rand ca ai acceptat sa ne raspunzi la cateva intrebari. Prima este in felul urmator: Abordezi si pe ultimul album teme sociale, crezi ca avem vreo sansa sa iesim curand din asa-zisa “criza” cu actuala clasa politica?

Cheloo: Abia am terminat albumul si inca ma bucur de el fara sa pot sa-l descriu obiectiv. Piesele nu prea seamana intre ele dar pot sa spun ca aproape toate au idei si versuri aruncate cu tema sociala.reprezentative sunt piesele SAU si PERICULOS. Ultima dintre ele pot sa zic ca este exact ce lipsea din album si reprezinta spumele cele mari pe ultima suta de metri. Cu actuala clasa politica vom iesi foarte repede din criza dar numai pentru a experimenta saracia si haosul din regimul urmator. TOTI SUNT LA FEL.

Nationalist.ro: Statul pe care il tinem in viata platind taxe nu da doi bani pe siguranta cetateanului in schimb face eforturi considerabile sa protejeze travestitii si pedofilii care ies an de an la parazi sa ne arate fundurile paroase. Crezi ca este corect sa se arunce astfel banii contribuabililor pe “apa sambetei”?

Cheloo: Stiti bine ca nu suport poponarii, mai departe puteti sa trageti singuri concluziile. Eu imi platesc cetateneste tot timpul impozitele la stat si n-am observat vreun beneficiu vreodata. Cu atat mai mult nu mi se pare ok sa sponsorizez si eu ca multi altii parade de curisti in tanga. Personal nu suport statutul jandarmului in Romania. Care e utilitatea lui? SA NE CUMINTEASCA. Dar nu asta este locul cel mai important in care dispar banii nostrii. Banii contribuabililor sunt furati legal. Si din pacate nu putem sabota platile catre stat ca fututii astia fac imprumuturi externe si mai mari si tot noi le platim. Si nu e teoria conspiratiei este conspiratia reala.

Nationalist.ro: Muzica ta si a colegilor de la Parazitii este ascultata in primul rand de tineri. Ce sansa crezi ca are un tanar onest sa se afirme intr-o tara condusa de marlani si mafioti?

Cheloo: Tanarul onest ar trebui sa faca o scoala, sa munceasca, sa nu asculte manele, sa nu se imbrace ca un cocalar, sa citeasca, sa faca sport pentru autodisciplina si sa inceteze sa mai fie o oaie fara minte dusa la pascut de catre televizor. Atunci vom putea vorbi despre afirmarea tanarului roman.

Nationalist.ro: Ai mers la vot in ultimii ani? Putem schimba ceva in Romania prin vot atata timp cat la fiecare scrutin se fura ca in Ferentari?

Cheloo: Am mers constant la vot in ultimii ani si cea mai mare scarba a venit in momentul in care am realizat ca tre sa ma duc sa votez un rau care cel putin parea mai rau la momentul respectiv. Totul e o minciuna si noi inca asteptam un lider adevarat pentru acesta tara. Un lider care sa nu suga pula in politica externa si sa ne dea ragazul sa mai indreptam si noi coloana.

Nationalist.ro: De cand am intrat in UE ce crezi ca s-a schimbat in bine si ce s-a schimbat in rau?

Cheloo: CE S-A SCHIMBAT IN BINE???? Hahahahahaha….. astazi suntem mult mai aproape de sclavagism asta s-a schimbat. Avem mai multe camere, radare, legi, pandari, turnatori….si toti lucreaza pentru un sistem platit si tolerat de noi. Avem mancare de plastic si cancerigena, reclame, porno( slava domnului), internet, si in general tot ce ne trebuie sa nu ne miscam de pe scaun si sa fim foarte prosti si grasi.

Nationalist.ro: Poate suna putin deplasat, dar daca ar fi sa ai ca model in viata pe cineva din istoria Romaniei pe cine ai alege si de ce?

Cheloo: Antonescu, Zelea Codreanu. Motivele le pastrez pentru mine.

Nationalist.ro: In ultimul timp multi fani si mai putin fani au observant ca te-ai apropiat de valorile si ideile “de dreapta”. Cum s-a intamplat?

Cheloo: M-am trezit la realitate. Multe partide au vrut sa ne “cumpere in campanie” iar raspunsul a fost acelasi: nu cred, nu ma poti cumpara…de unde si piesa cu Fritz de pe album.

Nationalist.ro: Care crezi ca sunt cele mai mari rele care s-au intamplat Romaniei din ’89 incoace?

Cheloo: Din ‘45 incoace nu s-a mai schimbat nimic. Democratia e o gluma infecta. Eu spun mereu ca democratia e o forma perversa a comunismului unde “tatucu” e banu.

Nationalist.ro: Si tu si Parazitii in general ti-ai atras multi fani prin versurile ce prezinta tristele realitati sociale din Romania si nu te-ai sfiit nici sa-i arati pe adevaratii vinovati. Crezi ca prin muzica pot fi treziti romanii din “somnul cel de moarte”?

Cheloo: Eu nu cred ca atragem fani. Eu zic ca incercam sa dam palme celor care nu refuza sa ne asculte. E adevarat ca piesele noastre mai vechi nu sunt de luat drept cod moral in viata dar am inceput sa schimb cate ceva iar cei care asculta in continuare imi dau dreptate pentru ca gandim la fel iar eu am puterea sa vorbesc si o fac.

Nationalist.ro: De multi ani mai toata Europa ne injura si ne considera un fel de ciuma din cauza unora dintre conationalii nostrii care in loc sa munceasca prefera sa fure, sa cerseasca, sa se prostitueze, sa violeze sau sa ucida. Cum crezi ca am putea rezolva aceasta problema de “imagine”?

Cheloo: Am putea sa stam mai putin la soare. Spre exemplu cativa italieni dintr-o benzinaria din Italia s-au constipat brusc cand le-am spus ca sunt roman si sa nu ma faca pe mine tigan ca sunt mai inalt si mai alb decat ei. Probabil s-au gandit ca am emigrat fortat in Romania si sunt fericit ca am primit cetatenie :)))

Nationalist.ro: Avand in vedere ca am intrat in Postul Pastelui si toti politrucii se vor inghesui in curand prin biserici ca sa-i vada electoratul de rand cat de cucernici sunt, ce le-ai ura acestor politruci de sarbatori?

Cheloo: Imi pare rau, eu detest biserica ca institutie si sunt certat de cativa ani cu ideea de Dumnezeu. Pur si simplu nu ma rog. Niciuna dintre religiile actuale nu mi se potriveste. Cred mai mult in bun simt si constiinta. Iar politrucii tot o sa moara odata si odata. Problema e ca noii politicieni intra in joc dupa ce isi fac scolarizarea pe bancile partidului…..asteptam noi curve avide de bani. Curajul a murit traiasca lasii cu stampila.

Nationalist.ro: Cum ti se pare mass-media de la noi, crezi ca este benefica sau nociva pentru dezvoltarea unui tanar?

Cheloo: In tara asta sunt prea multi paparazzi si prea putini jurnalisti. E trist

Nationalist.ro: Daca ai putea sa-i pui o intrebare vreunuia dintre fostii (sau chiar actualului) conducatori/presedinti ai Romaniei care ar fi aceea?

Cheloo: Care este ultima dorinta?

Nationalist.ro: Si ultima intrebare, cui i-ai recomanda sa citeasca Nationalist.ro (daca i-ai recomanda cuiva vreodata)?

Cheloo: Tuturor oamenilor normali care inca nu sunt morti pe picioare sau cumparati de sistem. Globalizarea este moartea traditiilor. Pe cine o sa mai injuram cand n-o sa mai fie unguri, bulgari, si rusi? Sloganul “mandru ca sunt roman” ar trebui sa inceapa din nou sa insemne ceva.

Nationalist.ro: Multumim!

Sursa: NATIONALIST.ro

Distribuie

Posturi similare

Previous
Next Post »