Raku - Emite semnale [2011]


Tracklist:
01. Raku – semnale
02. Raku – tu schimbarea
03. Raku – prin foc cu Cedry2k si DJ Faibo X
04. Raku – iguana bandit cu Johnny King
05. Raku – tezaur ghiaur cu DJ Faibo X
06. Raku – hardcore sudic cu Carbon
07. Raku – la macaz
08. Raku – pe pamant
09. Raku – rasuna sala
10. Raku – hip hop didactic cu Rimaru
11. Raku – reale cu Dragonu’ si DJ Hefe
12. Raku – dedicat lor cu DJ Undoo
13. Raku – de pe strada
14. Raku – cautand cu Ombladon
15. Raku – din apa
16. Raku – cardiograma cu Elenna
17. Raku – international cu Johnny King, Elenna, Pacha Man, Toufi Stencil (Maroc/Marrakech)
18. Raku – rep industrial cu Hip
19. Raku – titlu de piesa cu Kazi Ploae
20. Raku – in aer

Din pacate nu gasesc nicio melodie pe youtube, gasisem ieri dar se pare ca au disparut, probabil chill bro au facut reclamatie. Urat.
Albumul asta nu e hip hop. E ceva mixt. Hip hop, dubstep, dance. WTF Raku feat. Kazi. Ce sloboz e aia? Raku nu mai e Zale. Nu-l condamn, e problema lui. Dar imi rezerv dreptul de a spune ca nu mai imi place Raku, si ca daca o sa-i cumpar albumul probabil o sa fie exclusiv pentru featu' cu Ombladon. Nu inteleg de ce toti MC'ii se sucesc si se abat de la stilul lor consacrat, gen Raku sau Sisu. Inteleg ca consumatorii cer progres, schimbare, evolutie. Eu personal nu pot sa mai ascult Sisu. Ma dor urechile si mintea, Sisu trebuia sa ramana la gangsta rap ca facea bine ce facea. Si Raku trebuia sa ramana la mediu vitreg. Azi Specii e la moda. Un Dragonu care nu spune mai nimic, un Sisu care incearca sa spuna ceva cu DEXu in fata, un Raku pe care nu il mai inteleg. Una peste alta, albumul are cateva piese foarte tari: Prin foc, Dedicat lor, Cautand.

Albumul exista deocamdata doar la comanda prin SMS, in caz ca vreti sa-l cumparati asteptati ca o sa se editeze si pe suport CD. N-o sa pun aici siteul de unde se poate cumpara prin SMS pentru ca imi bag pula. Il cumpar doar daca imi face cadó albumul pe CD cand apare ;>
Eu l-am downloadat de pe un site gen .md, pe care erau si manele si populara :)) Sa-mi bag pula in ma-ta Spyd3r ca a trebuit sa scrii numele ma-tii pe toate piesele.

Raku - Cautand cu Ombladon


Raku - Cardiograma cu Elena



Download Raku - Emite semnale

Cumparati albumul daca va place. // Raku.ro

Distribuie

Posturi similare

Previous
Next Post »