28 septembrie 2010

BUG Mafia

Poate ai 15 ani si tot ce ai auzit de la Mafia e Cu talpile arse si Supranatural... cacat...
Cam tot ce era tare pe Atomic, prin tara, pe casetofoane prin masini, peste tot. Mai sunt multe... jos la download.

BUG Mafia - Dupa Blocuri (videoclip oficial)


BUG Mafia - Poezie de Strada (remix)(videoclip oficial)


BUG Mafia feat. Villy - Un 2 si Trei de 0 (videoclip oficial)


BUG Mafia - Cine e cu noi (videoclip oficial)


BUG Mafia - Limbaj de Cartier


BUG Mafia - Toti Borfasii


BUG Mafia - E Chiar asa Frate


BUG Mafia - Estu' Salbatic


etc etc etc...

Si ceva dupa "ultimu' album smecher" BUG

BUG Mafia - O lume nebuna, nebuna de tot (videoclip oficial)


+ compilatia BUG Mafia Prezinta CASA, cu toata lumea care era atunci la CASA, cam cel mai smecher material de genu'

BUG Mafia cu Luchian - La Furat


Download Discografie BUG Mafia 1995-2006.
Lista albume:
B.U.G. Mafia - 1995 - Mafia
B.U.G. Mafia - 1996 - Inc'o zi, inc'o poveste
B.U.G. Mafia - 1997 - Deasupra Tuturor
B.U.G. Mafia - 1997 - Nascut si crescut in Pantelimon
B.U.G. Mafia - 1998 - De Cartier
B.U.G. Mafia - 1999 - Romania
B.U.G. Mafia - 1999 - Dupa blocuri
B.U.G. Mafia - 2000 - Lumea e a mea
B.U.G. Mafia - 2001 - Intotdeauna pentru totdeauna
B.U.G. Mafia - 2002 - prezinta CASA
B.U.G. Mafia - 2003 - Baietii Buni
B.U.G. Mafia - 2005 - Strazile
B.U.G. Mafia - 2006 - Viata Noastra

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu