De ce a trecut gaina drumul?

* Emil Constantinescu: Precum au concluzionat si ziaristii de la “Romania Libera”, este un act clar de diversiune al diplomatiei americane, pentru a nu permite intrarea Romaniei in Uniunea Europeana.
* Ion Iliescu: Eu nu stiu nimic.
* Pat Buchanan: Ca sa fure slujba unui american decent, care munceste din greu.
* Jerry Seinfeld: De ce trece toata lumea drumul? Adica, de ce nu s-a gandit nimeni vreodata sa intrebe “Ce naiba facea gaina plimbandu-se pe peste tot?”
* Machiavelli: Important este faptul ca gaina a trecut drumul. Cui ii pasa de ce? Concluzia trecerii drumului justifica motivul pentru care a facut-o, indiferent care ar fi acesta.
* Thomas de Torquemada: Da-mi 10 minute cu gaina si voi afla tot.
* Timothy Leary: Pentru ca aceasta este singura miscare pe care Puterea ii permite sa o faca.
* John Locke: Pentru ca isi exersa dreptul sau natural la libertate.
* Albert Camus: Nu conteaza; actiunile gainii au semnificatie doar pentru ea.
* Freud: Faptul pentru care ai crezut ca gaina a trecut strada, infatiseaza substratul insecuritatii tale sexuale.
* Darwin: Gainile, dupa o buna bucata de vreme, au fost selectionate natural, in asa fel incat ele au acum genetic inclinatia de a trece drumul. A fost urmatorul pas logic dupa ce aceasta a coborat din copac.
* Richard Nixon: Gaina nu a trecut drumul. Va repet, gaina nu a trecut drumul.
* Oliver Stone: Intrebarea nu este “De ce gaina a trecut drumul ?”, ci mai curand “Cine a traversat strada in acelasi timp si pe cine am scapat din vedere in graba noastra de a observa trecerea gainii?”
* Papa: Aceasta este numai pentru Dumnezeu sa stie.
* Biblia: Dumnezeu a venit din rai si a zis gainii “Tu trebuie sa treci drumul”. Iar gaina a trecut drumul, si toata lumea a fost incantata.
* Louis Farrakhan: Drumul, vezi mata, reprezinta omul negru. Gaina a calcat peste “omul negru”, pentru a-l umili si lovi cu brutalitate si a-l tine jos.
* Martin Luther King Jr.: Am viziunea unei lumi unde toate gainile vor putea trece drumul fara ca motivul lor sa fie pus sub semnul intrebarii.
* Aristotel: Ca sa-si actualizeze potentialul.
* Erich Maria Remarque: Gaina a trecut drumul deoarece, dupa experienta razboiului, nu s-a mai simtit acasa in propria casa.
* George Orwell: Pentru ca guvernul a pacalit-o, facand-o sa creada ca trece strada din proprie initiativa, cand de fapt nu a facut altceva decat sa serveasca interesele guvernului.
* Karl Marx: A fost o inevitabilitate istorica.
* Albert Einstein: Depinde ce punct de referinta iti alegi: gaina a trecul drumul sau drumul a trecut gaina.
* Pyrrho cel Sceptic: Care drum?
* Ernest Hemingway: Ca sa moara. In ploaie.
* Joseph Stalin: Nu-mi pasa. Prindeti-o. Am nevoie de ouale ei, ca sa-mi fac o omleta.
* Bunicul: Pe vremea mea, noi nu puneam astfel de intrebari. Cineva ne-a spus ca gaina a trecut drumul si asta a fost de ajuns pentru noi.

Distribuie

Posturi similare

Previous
Next Post »